Tiden flyter snabbt...

Nej, det är inte återstående livstid jag tänker på, utan hur tiden i perioder inte räcker till för det man planerat göra den dagen eller veckan.
Som nu , när hösten erövrat landet med mörker och sval till kylig luft, som bara solen under klara dagar kan mildra. Hösten är också den tid då fotbollen går mot sin fullbordan och oavsett läge i tabellen finns det alltid nerver med av något slag.
Hösten innebär också säsongsstart för innebandy och fotboll förutom slutspel för fotbollens juniorer. Det är omöjligt att se allt, liksom att skriva om allt.

Det som får mest stryk blir den egna bloggen. Ni vet:  "jag får ta det sen...", "det blir nog mer tid imorgon...." ocn nu är i morgon i dag och inte har tiden förändrats. I alla fall går den inte ett dugg långsammare i dag än den gjorde i går. Negativt? Nja, inte bara. Bristen på tid visar i alla fall att det är mycket man vill göra, hinna se, uppleva och -trots allt- mycket hinner man ändå både se och göra.

Så det får bli rädda-samvetet-skrivning i dag. Det finns andra trevliga bloggar att besöka
http://aikhandboll.blogg.se/ eller http://aikboll.blogg.se/ eller http://svartgulinnebandy.blogg.se/ .

Någon föreslog att jag skulle köra en blogg med bara haiku-diktning, men bara haikus räcker inte för en ordbrukare. Disciplin är nog bra, men inte i för stora portioner. Dessutom finns det flera rena haikusajter, som är klart läsvärda.
Men, visst, som avslutning

Tiden rusar fram
utan förbarmande stopp
och lämnar vanmakt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback