Sammanbitet skrik

DN gör det igen. På första sportsidan har man en bild av Anders Svensson, som gjorde hattrick för Elfsborg mot IFK Göteborg. Riktigt bra gjort av Anders, som på bilden utstrålar energi, vilja och målmedvetenhet. En bra bild, men bildtexten! "Anders Svensson skriker ut sin glädje". Jaha, och hur gör man det med hårt sammanbitna käkar? Hur långt hördes glädjeskriket? Jag tvivlar på att ens Anders själv hörde det.

Halmstadsmatchen börjar sätta sig. Förvirringen och tveksamheten i andra halvlek var förhoppningsvis bara tillfällig. Men oförmågan att skapa chanser oroar en del. Fortfarande är det bara 3 poäng upp till täten och är avståndet inte större efter en 10-11 omgångar tror jag att vi kommer att vara med i slutstriden. Fast inga fler skador nu.
Det har varit en babyboom i AIK:s spelartrupp det senaste året. Nu följer kanske ett par lugna år, sånär som på Dulee, som snart blir pappa igen.
Gabi Özkan och Khari Stephenson är förhoppningsvis snart tillbaka även i spel. Det känns som om vi behöver alternativ just nu.

Vädret är bra idag, soligt och skönt. Kanske alltför tidigt att låsa in de varmare plaggen ännu. Man kan aldrig lita på vädret, särskilt som vi gör vad vi kan för att förändra det.

I kväll blir det en tripp till Hjorthagen. Juniorderby mot Djurgården. Undrar vilket lag vi mönstrar? Risken är att flera av de bästa får vila med tanke på cupmatchen mot Norrköping i morgon. Vi får se. Hjorthagen är annars alltid värd ett besök! Stockholms skönaste idrottsanläggning?
Ska förresten se matchen tillsammans med en DIF-are. Någon av oss borde vara nöjda efteråt.


Solens klara sken
glittrar mot trädens lövverk
och tänder hoppet

Bappe

Kommentarer
Postat av: dilo

hejj bli medlem på http://gratisgen.se/?ref=73202
Där kan du få gratis saker som 500kr på MQ eller digital kamera. Det finns jätte många saker som man kan välja mellan. Bli medlem du me
Kram
Dilo
Sp: spanna in min sida www.dilo.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback