Postens outgrundliga irrvägar

För drygt fem månader sedan flyttade Emilia hemifrån till eget boende. Allt gick bra, hon anmälde allt och begärde eftersändning till den nya adressen. Det tog ett litet tag, men sen kom eftersändningen i gång och funkade med några undantag då och då bra.
Sen händer något. Hennes post kommer i huvudsak till hennes nya adress, men det räcker inte! Även delar av övriga familjens post eftersänds också till henne! Inte bara vi tre som bor kvar i den bostad hon lämnat utan också hennes storasyster med samma gatuadress men annat portnummer får delar av sin post levererad till Emilias nya adress!

Det borde ju vara lätt att fixa. Icke! Det går inte att hitta någo telefonnummer till postterminalen i Rinkeby, så i stället mailar jag posten direkt. Det är nu några veckor sedan. Har jag fått något svar? Nej då. Har posten kommit till rätt adress? Kanske en marginell förbättring, men det har varierat från vecka till vecka även tidigare, så det är svårt att säga.

Är det så svårt numera för posten att förstå att om AA begår en eftersändning fran adress aa till bb, så innebär inte det att personerna BB, CC,DD och EE på adresserna aa, aa, aa resp ab inte vill ha sin post sänd till bb.

Är det konstigt att allt fler föredrar att använda sig av mailsystemet i stället för att hoppas på ett postsystem som verkar vara på väg att lösas upp av sin egen oförmåga!

Jag undrar när svaret på min fråga ska komma. Om det nu överhuvudtaget kommer något!

Kommentarer
Postat av: Michaela K.

Hej Bappe
Ja det är inte lätt med posten, de har sin egen vilja ibland...
Precis som fotbollen som inte vill gå in i målet för AIK..
Ha det bra!
/Michaela

2007-07-18 @ 13:06:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback