Ryggproblem och andra irritationsmoment

För en vecka sedan idag, så halkade jag på väg hem. Eller snarare, marken rycktes undan mina fötter. Jag stöp - klockren rygglandning.
Nu, en vecka senare, börjar rörelser fungera. Ja, nedåtböjningar funkar inget vidare, men det blir bättre.

Solnahallen i går. Pixbo vann seriefinalen. Det räckte i princip med 10 minuter i mittperioden, så var det klart. Och visst känns det troligt att det blir dessa två lag i finalen i år igen. Anders Hellgård tvivlar och menar att Warberg och Storvreta är duktiga slutspelslag. Warberg - OK. Men Storvreta? När lyckades de i ett slutspel? Och i vilken sport då? Hur är det med minnet, Hellgård?

När man står inne och tittar ut, ser det ut som en illustration i någon gammal barnbok. Vitt och ljust. Vackert och mjukt ser det ut. Det är först när man tar klivet ut i kylan och halkan, som illusionen spricker. Ändå känns det naturligare nu än med höstens och förvinterns gröna hårdblåst.

Det är inte långt till mars nu - och sen kommer våren! Förhoppningsvis! Ljuset håller sig redan kvar lite längre för varje dag. Sportlovsveckorna är här. Sen har vintern gjort sitt. Välkommen sol, ljus och värme?

Bappe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback