Nu är vintern definitivt över

Ja, säsongsmässigt i alla fall. Innebandyn avslutades med SM-finalen i lördags. Handbollen har varit slut ett tag. Ishockeyn verkar vara fullständigt årstidsomedveten.

Caperio/Täby orkade inte hela vägen. Inte ens Ramsin kunde rädda dem under de 17 avgörande sekunderna. Lite synd tycker jag nog, men ett stort grattis till Warberg ändå. Egentligen inget av mina favoriter men ett oerhört kompetent och målinriktat lag.

I lördags hade juniorallsvenskan premiär. Tyvärr bara en poäng mot Tyresö. En match vi borde ha vunnit. Ett massivt bollinnehav, ett riktigt bra spel ute på plan men alltför tamt framme vid motståndarmålet. Ändå känns det lovande inför det fortsatta seriespelet.

Vädret är vårmässigt växlande. Stämmer prognoserna bör tisdagen kunna bli skön även på sen kvällstid i Solna. Derby mot Hammarby. Nervöst? Nja, tippar Nirre Sandberg 4-0, så bör det ge åtminstone en tvåmålsviktoria.

AIK Handboll kör igång försäsongsträningen i början av maj. Ska bli intressant att se hur den kommande spelartruppen utformas. Silly season-dags. Snart också i innebandyn. Jag kommer att försöka hålla koll på vad som kan tänkas ske i trupperna.

Annars är det fortfarande mycket jobb som gäller. Trodde nog att det skulle lugna ner sig nu, men det verkar tveksamt.

Snart borde det ändå vara dags för grill- och boulepremiärerna. Fast hyfsad värme och inget regn är absoluta förutsättningar. Och helt säkert känns det inte ännu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback