En intensiv, svartgul period

De sista tio dagarna har varit mycket intensiva. Fotboll, innebandy och handboll har besetts. Jag har varit på Karlberg, i Solnahallen, i Råsta Park och såväl i Tallbacka- som Granbackaskolan. Ja, och i Borås via TV!

Ett antal intervjuer för spelarpresntationer har blivit gjorda och ytterligare ett antal ska göras. Två SM-guld jagas. I fotboll och snart i innebandy. Inget av dem är på något sätt klara eller givna, men bägge är möjliga. För handbollens del kan vi hoppas på allsvenskt spel efter jul, om laget hunnit spela ihop sig och spelsystemet funkar. Så här långt har det ändå sett lovande ut.
Jag blev lite imponerad, när Pelle karlsson, handbollsspelare, i presentationsintervjun avslutade med att önska alla AIK:s ungdomslag lycka til i den kommande säsongen! Klubbkänsla måste man kalla sånt.

I morgon är det dags för Solnahallen igen. Seriepremiär för handbolen. Match mot Hallby. Ett lag som aldrig är lätt att slå. Det är de småländska lagen sällan. Nu har vi två spelare i truppen från Växjö och de ska väl veta hur Hallby ska tas!

På söndag är det fotboll på Råsunda igen. Häcken kommer på besök. Webbradion firar det redan på fredag med ett jippo i AIK-shopen i Råsundastadion. Bl a ska den snyggaste AIK-häcken koras! Hur nu en sån ser ut. Häcken är ju också svartgula förresten. Men där upphör likheterna.

Jojje Lidén, en av de intensivaste AIK-fotograferna, var i Solnahallen och plåtade bl a en del under mina handbollsintervjuer.
Jag lägger upp ett par av dem. Om inte annat ser man hur primitivt det är i Solnahallen, vad gäler arbetsmiljön!
Bappe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback