Folkliv i Tensta

Long time no see. Ändå har jag bloggat en hel del. Fast det har blivit på AIK:s bloggar, innebandy, handboll och fotboll.
Igår invigdes Tensta Bo 06. Invigningen skedde på Piazza Tensta utanför Tensta Konsthall. Naturligtvis hade vi (Konsthallen) första höstvernissagen samma dag. Egentligen två, faktiskt! Dels i Konsthallen och dels i ett av de nybyggda radhusen på Järingegränd.
Massor av folk kom det. Och även i dag har det varit en strid ström av besökare från olika håll. T o m vädret har medverkat positivt.
Tensta Konsthall avslutade premiärkvällen med en italiensk buffé på Järingegränd.
Naturligtvis träffade man många bekanta. Några, som jag inte sett på länge. Inte minst roligt var att träffa Lennart Svensson, stridbar socialdemokrat, som tillsammans med sin hustru är den person, som i dag har längst boendetid i Tensta av alla (flyttade in i september(?) 1968). Fortfarande, någonstans mellan 80 och 90 år, är han aktiv, tar del i allt och fortsätter att hävda sin vilja och uppfattning. Även fast vi ofta inte är överens, beroende på politisk tillhörighet, är det kul och uppfriskande att träffa honom och diskutera. Du är fantstisk, Lennart.
Ni som inte varit här, har chansen kvar. Mässan pågår till den 27 augusti och är väl värd ett besök. Kom hit, testa era fördomar och ta en titt och avsluta med något att äta och/eller dricka i Tensta Konsthall!

Bappe

Kommentarer
Postat av: Annelie

Hej! Vad roligt med ytterligere en bloggare ifrån Tensta! Jag bloggar sedan en tid om Testa under namnet "Alla vägar bär till Tensta".
Igår blev det besök på konsthallen bland annat!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback