Tung kväll i Solnahallen

Caperio/Täby vann överraskande den första matchen i kvartsfinalserien i förlängningen. De gjorde en oerhörd kämpainsats och avgjorde 1.40 in på förlängningen. Det var snudd på skrällar i alla matcherna i kväll. Bara Storvreta av hemmafavoriterna vann sin match! En märklig kväll. Nu är det ju bäst av fem matcher som gäller och det är svårt att tro att tre av fyra favoriter ska slås ut!

Noterat denna kväll:
- fyra av Täbys mål kom till efter missar/slarv i AIK-försvaret
- Danne Bron-Sundström jobbade kopiöst och tidvis lite opolerat. Han sprang nog mer denna kväll än under hela den tidigare säsongen! Hans rush och mål efter ett frislag tog de svartgula helt på sängen. Vi hade inte ens ställt upp för frislag innan han var nere vid vårt mål och satte bollen!
- Micke Karlsson och Ricard Norman var bäst i AIK denna kväll. Fredrik Lundqvist skulle också varit med om inte hans miss vid Caperios fjärde (?) mål kommit.
- match nr 2 spelas på måndag i Täby. Jag tror att vi får se ett skärpt och revanschsuget AIK då.
- att Caperio/Täby inte fick bortafrossa var inte så konstigt, de hade Solnahallen som hemmaplan så sent som förra året
- Daniel Ramsin torde vara Sveriges just nu bästa innebandymålvakt. Hans reflexräddningar och benparader var emellanåt osannolika.
- jag tror inte att något lag går vidare efter tre matcher. Två av fyra avgörs nog inte förrän i den femte matchen.

Spelmässigt hade vi mer boll och ett störrre tryck. Caperio gjorde färre misstag pch Ramsin inga alls. Ramsin kan vi inte göra mycket åt, men misstagen kan och måste vi undvika. Det är inte kul att förlora på egna grepp!

Bappe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback